Blogger Templates

..♫FirSt Of aLL, im HapY enJOYinG tHis WeB..wELL..
My nAme Is MuHaMMad faUzI BiN MoIn...,14 YeArS OLd,LiVe iN sUbAng PeRdAnA aNd selangor...
iM QuitE FuNKy,VeRy fRieNDLy,qUiTe sEnSitivE(ESpeciALY abOUT my GiRlFrIEnD)...i HaVe 1 CaRing GirL,2 LoVeLy bRoThEr AnD dEaReSt PaReNts..i HaD 1 girlfREnD bEfOrE..BoTh oF tHeM aRe rEaLLY GrEat but JOdOH TaK PaNjaNG..erM..i LoVE skateboard and bmx...
aCtUaLLY i wANTed tO Be a mechanic buT TheN I chANge..i WanT to BE A drifter..
dudOk kat suBang
baEk haTinya periang
iF U wAnt To kNOW MorE abOUT mE,JUz f0ll0w Me tO bE yoUR FreNd.
jgn combunx taw.....

Tuesday, September 6, 2011

arghhh.....

tadi kat school takde sape tolong aku...
cikgu pun mcm sial,dh tau aku sakit bukan nak bwk pegi klinik...
yng tolong aku amieron,firdaus dengan cikgu azwani...
firdaus ngan cikgu azwani pun mcm nk tknk je tolong aku...
sorry syaza mawar tdi aku tk dpt tolong kau...
time tu aku tengah sakit...
lagi pun aku tak tau nak buat ape mase tu kat putra...

No comments:

Post a Comment